Flygfoto för arkitekter

3D-Visualisering är ett bra sätt att inför en byggstart visa din kund hur ett område kan komma att se ut i framtiden. Med hjälp av helikopter eller drönare tar vi fram det material du önskar för att visualisera projekt i stillbild eller film.

Flygbilder eller film kan visa det kommande bostadsområdet från en unik vy, där ni sedan bygger upp bostäder med 3D - teknik. Våra farkoster har höjdmätare, vilket ger er möjlighet att bestämma en specifik höjd för flygfotografering / film. Därmed kan vi på ett enkelt sätt visa hur utsikten ser ut från den tänkta byggnaden, eller från ett tänkt våningsplan.

Med den inbyggda GPSen kan vi återkomma till samma fotopunkt för att dokumentera hur projektet färdigställts.

Vi fotograferar utifrån era önskemål gällande positioner, kameravinklar, höjder och ljusförhållanden.

Välkomna att kontakta oss för en offert!


Flygfoto mäklar- och fastighetsbilder

Fotografering från helikopter eller drönare ger dig en helt unik bild av fastigheten sett från ovan. Det ökar antalet intressenter inför din försäljning och marknadsföring.

Med vår kreativitet och erfarenhet hittar vi dom bästa fotovinklarna för just ditt uppdrag. Vi flyger upp till 120 meters höjd och levererar ca 10 st flygbilder av högsta kvalité.

Har ni specifika önskemål gällande bildvinklar, höjder, fototider tider etc. arbetar vi utifrån era instruktioner. Ni kan självklart delta vid fotograferingen och se bilden i realtid. Materialet får sedan användas fritt för publicering på internet eller annan media.

Kontakta oss för mer information!


Flygfoto industri- och logistikbyggnader

Dokumentation från helikopter eller drönare skapar en helt ny synvinkel från ovan. Vi fotograferar stora logistikbyggnader med ytor upp till 50.000 kvm på en och samma bild. Vill ni exempelvis se infartsleder och omkringliggande byggnader, skapar vi en översiktlig bild av området. Med vår kreativitet och erfarenhet hittar vi dom bästa fotovinklarna för just ditt uppdrag.

Har ni specifika önskemål gällande ljusförhållanden, tider, bildvinklar, höjder etc.så arbetar vi utifrån era instruktioner. Ni kan självklart delta under fotograferingen och därmed se bilden i realtid. Materialet får sedan användas fritt för publicering på Internet eller i annan media.

Välkomna att kontakta oss för mer information!


Flygfoto byggföretag före- och efterbilder

Vi dokumenterar områden inför byggstart med flygbilder och/eller filmmaterial. Med hjälp av helikopter eller drönare med inbyggd GPS, kan vi återkomma till exakt samma position för att dokumentera under den tid som projektet fortgår.

Ett mycket bra sätt att marknadsföra ditt företag, eller för att löpande erhålla bilder att diskutera projektet utifrån.

Välkomna att höra av er för en offert!


Flygfoto föreningar- och bostadsområden

Fotografering från helikopter eller drönare ger dig en helt unik flygbild över föreningen eller bostadsområdet. Det är en bild som kan användas för tex förenings-utskick eller planering av ert nya fibernät.

Med vår kreativitet och erfarenhet hittar vi dom bästa fotovinklarna för just ditt uppdrag. Vi flyger upp till 120 meters höjd och levererar ca 10 st flygbilder av högsta kvalité.

Har ni specifika önskemål gällande bildvinklar, höjder, fototider tider etc. arbetar vi utifrån era instruktioner. Ni kan självklart delta vid fotograferingen och se bilden i realtid. Materialet får sedan användas fritt för publicering på Internet eller annan media.

Kontakta oss för mer information!


Filminspelning från helikopter

Vi har en speciellt utformad plattform för filminspelning, både från drönare och från fullskala helikopter. Berätta för oss vad ni har för önskemål så hjälper vi er med flygfilm i världsklass.

Vi filmar allt från enkla, korta svepande flygsekvenser till större filmjobb.

Besiktningsjobb, reklamfilm, TV - inslag och sportevenemang är exempel på våra filmuppdrag.

Bara din fantasi sätter gränsen.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Flygfilm besiktning med drönare

Att hyra en mobilkran eller bygga en ställning omkring en skorsten inför en besiktning är dyrt och tar lång tid.

Vi har en speciellt utformad plattform för besiktningsarbeten, med den senaste tekniken visar vi i bild och film hur det ser ut i minsta detalj på hög höjd.Tak, skorstenar, vindkraftverk, elnät är några exempel på där vi utför besiktningar.

Berätta för oss vad ni har för önskemål så hjälper vi er med filmmaterial av mycket hög kvalité.

Välkommen att kontakta oss för mer information!